Gülsan Turşu Yap 1LT

1LT

Turşu kurma, çeşitli sebze ve meyvelerin salamura adı verilen tuzlu; asitli çözeltide bir süre bekletilerek uzun süre saklanabilecek hâle getirilmesidir.

Genelde kırsal alanda kışa hazırlığın önemli bir kısmıdır. Turşulama, gıdanın raf ömrünü korur veya uzatır.

  • Koruyucu ve renklendirici içermez.
  • Plastik şişe
  • Koli içi 12 adet

Ürünün Faydaları

Turşu, fermente edilen sebzelerin içerdiği vitamin ve mineralleri muhafaza eder. Özellikle C vitamini, B vitaminleri ve K vitamini içeriği yüksektir. Antioksidanlar: Turşu, doğal antioksidanlar içerir.


Nevbağ Gıda

Benzer Ürünler

İncele

Gülsan Turşu Yap 2LT

İncele

Gülsan Turşu Yap 5LT