HAKKIMIZDA

NEVBAĞ GIDA olarak 1987’li yıllarda üzüm sirkesi üretimi ile imalata başladık. Sirke ile beraber geleneksel fermente ürünler grubu gerek ulusal gerekse global sofralara sunmayı görev edindik.

1987 yılında üretime açılan Nevşehir’de 35.000 metrekare alana sahip üretim tesislerimizde pekmez, sirke, sos, meyveli içecek ve aromalı şurup üretimimize, kalite ve lezzet prensiplerimizden taviz vermeden devam ediyoruz.


En büyük övünç kaynağımız; Nevşehir yöresine ait geleneksel yöntemlerle yapılmış lezzetleri Türkiye’ye sevdirmek ve tüm sofralara taşımış olmaktır.


Sadece üretimde değil, çiftçilerimizden temin edilen meyvelerden başlayarak sofralara ulaşana kadar tedarik zincirinin tüm aşamalarında gıda güvenliğinden hiçbir şekilde taviz vermiyoruz. Böylece topluma, çevreye ve yasalara karşı sorumluluklarımızı temiz güvenilir marka prensibimizi yerine getiriyoruz.

NEVBAĞ GIDA

Yeni Teknolojiler

NEVBAĞ GIDA

Sağlıklı Ürünler

NEVBAĞ GIDA

Yerel Üretici



MİSYON
35 yılı aşkın deneyimi, “Önce İnsan" anlayışı ve kaliteyi ön planda tutarak müşteri odaklı olmayı esas alan. Verimli ve sürdürülebilir bir şekilde büyüme, başarımızın en önemli kaynağıdır. Çevreye, yasalara ve topluma karşı sorumluluğunu yetişmiş ve işine bağlı çalışanlarıyla sağlar
VİZYON
Yenilikçi, çevreyi esas alan ve kaliteden ödün vermeyen anlayışımızla yüksek kaliteli ürünleri sunarak, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak, Pekmez, Sirke, Aromalı şurup ve Fermente ürün gruplarında Türkiye’nin üst düzey gıda firmaları arasındaki konumunu korumaktır.